Traktamente - Alla utlandstraktamenten till alla länder under 2024

Kul om Traktamente

Det finns mycket kul eller trevligt att göra med ett traktamente, framförallt om man är iväg en längre tid.

Förutom att objektivt förmedla alla traktamenten i hela världen så presenteras komiska citat eller detaljer om arbetsgivare och resor. Det är viktigt att ha rätt information om ett traktamente innan man åker iväg på tjänsteresan för annars är det ju en risk att man spenderar för mycket.

Högst traktamente i Afrika

Det högsta traktamentet i Afrika får du om man besöker Victoria i Seychellerna och där är traktamentet på hela 1092 kr under år 2024.

Högst traktamente i Asien

Det högsta traktamentet i Asien får du om man besöker Asjchabad i Turkmenistan och där är traktamentet på hela 1649 kr under år 2024.

Högst traktamente i Europa

Det högsta traktamentet i Europa får du om man besöker Bern i Schweiz och där är traktamentet på hela 1365 kr under år 2024.

Högst traktamente i Nordamerika

Det högsta traktamentet i Nordamerika får du om man besöker Nassau i Bahamas och där är traktamentet på hela 1267 kr under år 2024.

Högst traktamente i Oceanien

Det högsta traktamentet i Oceanien får du om man besöker Canberra i Australien och där är traktamentet på hela 817 kr under år 2024.

Högst traktamente i Sydamerika

Det högsta traktamentet i Sydamerika får du om man besöker Oranjestad i Aruba och där är traktamentet på hela 786 kr under år 2024.Meny - Traktamente
Till förstasidan på www.traktamente.seHögst upp på sidan om trakramenten för 2024Längst ned på sidan om trakramente för 2024