Traktamente - Alla utlandstraktamenten till alla länder under 2022A--0 A-EG - IL - U2-0

Kul om Traktamente

Det finns mycket kul eller trevligt att göra med ett traktamente, framförallt om man är iväg en längre tid.

Förutom att objektivt förmedla alla traktamenten i hela världen så presenteras komiska citat eller detaljer om arbetsgivare och resor. Det är viktigt att ha rätt information om ett traktamente innan man åker iväg på tjänsteresan för annars är det ju en risk att man spenderar för mycket.

Högst traktamente i Afrika

Det högsta traktamentet i Afrika får du om man besöker Victoria i Seychellerna och där är traktamentet på hela 664 kr under år 2022.

Högst traktamente i Asien

Det högsta traktamentet i Asien får du om man besöker Beirut i Libanon och där är traktamentet på hela 1179 kr under år 2022.

H-EG - IL - U2-1

Högst traktamente i Europa

Det högsta traktamentet i Europa får du om man besöker Oslo i Norge och där är traktamentet på hela 953 kr under år 2022.

Högst traktamente i Nordamerika

Det högsta traktamentet i Nordamerika får du om man besöker Nassau i Bahamas och där är traktamentet på hela 844 kr under år 2022.

H-EG - IL - U2-2

Högst traktamente i Oceanien

Det högsta traktamentet i Oceanien får du om man besöker Canberra i Australien och där är traktamentet på hela 661 kr under år 2022.

Högst traktamente i Sydamerika

Det högsta traktamentet i Sydamerika får du om man besöker Oranjestad i Aruba och där är traktamentet på hela 549 kr under år 2022.


H-EG - IL - U2-3


Meny - Traktamente
Till förstasidan på www.traktamente.se Högst upp på sidan om trakramenten för 2022 Längst ned på sidan om trakramente för 2022