ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKul om Traktamente - Roligt & komiskt om traktamente
Traktamente - Alla utlandstraktamenten till alla länder under 2021A--0A-EG - EX - U2-0

Kul om Traktamente

Det finns mycket kul eller trevligt att göra med ett traktamente, framförallt om man är iväg en längre tid.

Förutom att objektivt förmedla alla traktamenten i hela världen så presenteras komiska citat eller detaljer om arbetsgivare och resor. Det är viktigt att ha rätt information om ett traktamente innan man åker iväg på tjänsteresan för annars är det ju en risk att man spenderar för mycket.

Högst traktamente i Afrika

Det högsta traktamentet i Afrika får du om man besöker Tripoli i Libyen och där är traktamentet på hela 714 kr under år 2021.

Högst traktamente i Asien

Det högsta traktamentet i Asien får du om man besöker Jerusalem i Israel och där är traktamentet på hela 863 kr under år 2021.

H-EG - EX - U2-1

Högst traktamente i Europa

Det högsta traktamentet i Europa får du om man besöker Torshamn i Färöarna och där är traktamentet på hela 983 kr under år 2021.

Högst traktamente i Nordamerika

Det högsta traktamentet i Nordamerika får du om man besöker Port-au-Prince i Haiti och där är traktamentet på hela 940 kr under år 2021.

H-EG - EX - U2-2

Högst traktamente i Oceanien

Det högsta traktamentet i Oceanien får du om man besöker Canberra i Australien och där är traktamentet på hela 681 kr under år 2021.

Högst traktamente i Sydamerika

Det högsta traktamentet i Sydamerika får du om man besöker Willemstad i Nederländska Antillerna och där är traktamentet på hela 569 kr under år 2021.


H-EG - EX - U2-3


Meny - Traktamente
Till förstasidan på www.traktamente.seHögst upp på sidan om trakramenten för 2021Längst ned på sidan om trakramente för 2021