Traktamente - Alla utlandstraktamenten till alla länder under 2023

Kul om Traktamente

Det finns mycket kul eller trevligt att göra med ett traktamente, framförallt om man är iväg en längre tid.

Förutom att objektivt förmedla alla traktamenten i hela världen så presenteras komiska citat eller detaljer om arbetsgivare och resor. Det är viktigt att ha rätt information om ett traktamente innan man åker iväg på tjänsteresan för annars är det ju en risk att man spenderar för mycket.

Högst traktamente i Afrika

Det högsta traktamentet i Afrika får du om man besöker Victoria i Seychellerna och där är traktamentet på hela 1058 kr under år 2023.

Högst traktamente i Asien

Det högsta traktamentet i Asien får du om man besöker Teheran i Iran och där är traktamentet på hela 1880 kr under år 2023.

Högst traktamente i Europa

Det högsta traktamentet i Europa får du om man besöker Bern i Schweiz och där är traktamentet på hela 1149 kr under år 2023.

Högst traktamente i Nordamerika

Det högsta traktamentet i Nordamerika får du om man besöker Nassau i Bahamas och där är traktamentet på hela 1140 kr under år 2023.

Högst traktamente i Oceanien

Det högsta traktamentet i Oceanien får du om man besöker Canberra i Australien och där är traktamentet på hela 744 kr under år 2023.

Högst traktamente i Sydamerika

Det högsta traktamentet i Sydamerika får du om man besöker Willemstad i Nederländska Antillerna och där är traktamentet på hela 754 kr under år 2023.Meny - Traktamente
Till förstasidan på www.traktamente.seHögst upp på sidan om trakramenten för 2023Längst ned på sidan om trakramente för 2023