Traktamente - Alla utlandstraktamenten till alla länder under 2019

Kul om Traktamente

Det finns mycket kul eller trevligt att göra med ett traktamente, framförallt om man är iväg en längre tid.

Förutom att objektivt förmedla alla traktamenten i hela världen så presenteras komiska citat eller detaljer om arbetsgivare och resor. Det är viktigt att ha rätt information om ett traktamente innan man åker iväg på tjänsteresan för annars är det ju en risk att man spenderar för mycket.

Högst traktamente i Afrika

Det högsta traktamentet i Afrika får du om man besöker Libreville i Gabon och där är traktamentet på hela 742 kr under år 2019.

Högst traktamente i Asien

Det högsta traktamentet i Asien får du om man besöker Abu Dhabi i UAE och där är traktamentet på hela 849 kr under år 2019.

Högst traktamente i Europa

Det högsta traktamentet i Europa får du om man besöker Köpenhamn i Danmark och där är traktamentet på hela 993 kr under år 2019.

Högst traktamente i Nordamerika

Det högsta traktamentet i Nordamerika får du om man besöker Nassau i Bahamas och där är traktamentet på hela 878 kr under år 2019.

Högst traktamente i Oceanien

Det högsta traktamentet i Oceanien får du om man besöker Canberra i Australien och där är traktamentet på hela 685 kr under år 2019.

Högst traktamente i Sydamerika

Det högsta traktamentet i Sydamerika får du om man besöker Quito i Ecuador och där är traktamentet på hela 562 kr under år 2019.


Meny - Traktamente
Till förstasidan på www.traktamente.seHögst upp på sidan om trakramenten för 2019Längst ned på sidan om trakramente för 2019