Traktamente - Alla utlandstraktamenten till alla länder under 2020
Warning: Use of undefined constant DESC - assumed 'DESC' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /storage/content/35/115835/traktamente.se/public_html/kul.php on line 43

Kul om Traktamente

Det finns mycket kul eller trevligt att göra med ett traktamente, framförallt om man är iväg en längre tid.

Förutom att objektivt förmedla alla traktamenten i hela världen så presenteras komiska citat eller detaljer om arbetsgivare och resor. Det är viktigt att ha rätt information om ett traktamente innan man åker iväg på tjänsteresan för annars är det ju en risk att man spenderar för mycket.

Högst traktamente i Afrika

Det högsta traktamentet i Afrika får du om man besöker Tripoli i Libyen och där är traktamentet på hela 775 kr under år 2020.

Högst traktamente i Asien

Det högsta traktamentet i Asien får du om man besöker Jerusalem i Israel och där är traktamentet på hela 921 kr under år 2020.

Högst traktamente i Europa

Det högsta traktamentet i Europa får du om man besöker Köpenhamn i Danmark och där är traktamentet på hela 1016 kr under år 2020.

Högst traktamente i Nordamerika

Det högsta traktamentet i Nordamerika får du om man besöker Nassau i Bahamas och där är traktamentet på hela 953 kr under år 2020.

Högst traktamente i Oceanien

Det högsta traktamentet i Oceanien får du om man besöker Canberra i Australien och där är traktamentet på hela 697 kr under år 2020.

Högst traktamente i Sydamerika

Det högsta traktamentet i Sydamerika får du om man besöker Kralendijk i Bonaire och där är traktamentet på hela 601 kr under år 2020.Meny - Traktamente
Till förstasidan på www.traktamente.seHögst upp på sidan om trakramenten för 2020Längst ned på sidan om trakramente för 2020